Retourbeleid

De consument heeft het recht aan CLOSE-UP mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Klanten die van het herroepingsrecht gebruik wensen te maken, noteren op het retourformulier welke artikelen zij wensen te retourneren en dat binnen de 14 dagen vanaf de levering. Het terugsturen kan met het voorziene etiket dat bij de levering werd meegegeven. De kost van €4,95 wordt achteraf verrekend.

Alleen artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren kunnen worden teruggenomen.

Van zodra we de artikelen terug hebben ontvangen, storten we het bedrag van de teruggestuurde kledij terug met vermindering van de retourkosten.

Zullen in geen geval worden teruggenomen:

  • gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
  • artikelen waarvan het etiket is verwijderd
  • artikelen die geuren bevatten van parfums of andere
  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt
  • artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden (panty's, badpak, bikini,...)

Alle artikelen die verkocht zijn aan bodemprijzen, ronde prijzen (bv. tijdens de actie 'megasale' of 'dolle 3-daagse), kunnen niet geretourneerd worden.
Hiervoor zal dan ook geen retourticket meegeleverd worden in het pakket.

Wanneer een pakket terug naar ons gestuurd wordt omdat de klant deze bewust weigerde worden de retourkosten alsnog in rekening gebracht.
De retourkosten worden ook in rekening gebracht wanneer een klant een fout adres opgeeft en wij het pakket daardoor opnieuw ontvangen.