WIE ZIJN WIJ?

CLOSE-UP werd opgericht door Katja en Babs - alias Kate en Jane - maar is ondertussen een heel CLOSE-UP familie geworden. En daar zijn we heel dankbaar voor!

Nooit gedacht dat het zo’n vaart zou lopen. Het idee om een kledingzaak voor vrouwen te beginnen kwam namelijk zomaar uit het niets tijdens een gezellig etentje. Wat toen nog als een ‘totaal geflipt idee’ werd afgedaan, leek een dik jaar later, na veel cijferwerk, bankbezoeken, nachetlijke schilderwerken, enzovoort, een realiteit te worden.

Op 8 september 2007 opende de allereerste CLOSE-UP in Sint-Denijs-Westrem (Gent). Een mijlpaal van jewelste ... een eigen zaak! Woehoe!!!

In 2016 zocht Katja een nieuwe uitdaging op en kwamen de winkels volledig onder leiding van Babs, haar echtgenoot Koen en haar zus Pascale.

Nu, 12 jaar later, zijn er vier CLOSE-UP winkels en een fantastisch trouw cliënteel van dames en meisjes die regelmatig in één van die winkels binnen springen op zoek naar een nieuwigheidje voor hun kleerkast. Het is met hen en jou in het achterhoofd dat we wekelijks naar het buitenland trekken, op jacht naar de laatste modetrends. Op die manier hangen er elke week nieuwe kledingstukken in de winkel!

En dat is nog niet alles ... op vraag van heel wat dames die te ver van de CLOSE-UP winkels wonen, of die graag 24/7 winkelen, is er ook de WEBSHOP.

Welkom namens de volledige CLOSE-UP familie en veel plezier in onze winkels, de website of de webshop! We hopen dat je je met onze kleren lekker in je vel voelt.