Binnenkort is het weer zover! Dan is het VAKANTIE-tijd! Dan trekken we er weer op uit met familie en vrienden om uitgebreid te genieten en te ontspannen.

Een uitje naar het strand staat bij sommigen steevast op het programma. Al is dat vaak niet meteen bron van ontspanning. Want we gaan niet alleen zonnen, we gaan ook iets eten, misschien wat zwemmen, zelfs wat sporten. WHAT TO WEAR? Hoe zien we er leuk, comfortabel en stijlvol uit? 

No stress ladies! Wij maakten voor jullie enkele silhouetten waarmee jullie klassevol en toch comfortabel op het strand zullen kunnen flaneren. En... het nakijken zullen krijgen. Geloof ons maar. beachlooks

Enkele tips:

1. Zorg voor lichte kledij! Wanneer er een zeebriesje passeert, zal dat hemels zijn!

2. Zorg voor lichte kleuren.

3. Zorg voor laagjes. Zo kan je outfit mee evolueren met de temperatuur en heb je nooit té warm of té koud. 

4. Accessoires: ze geven die extra dimensie aan je outfit. Denk aan leuke oorringen, een toffe zonnebril, een leuke ketting! Doen!

silhoutten beachlook

1. Een jeans-shortje? Dat is altijd een goed idee! Combineer het met een leuke top, of een leuke shirt, en gebruik gerust maar een leuk kleurtje. Afwerken met een leuk sandaaltje en off you go! 

2. Een maxi-dress, dat is een zaligheid op het strand. Niet alleen heel licht om te dragen, en bovendien ook zalig om je décollété maximaal te doen kleuren. Je kan het ook heel gemakkelijk aan en uit doen. Ideaal als je met kinderen aan het strand bent, en toch eens een plonsje wilt wagen. Je draagt er ook zonder problemen je bikini of badpak onder. Wil je 's avonds of 's middags iets gaan eten? Combineer het dan snel met een leuke ketting en oorringen, en je bent helemaal stijlvol!

3. Geen fan van blote benen op het strand! Je bent niet de enige! Kies dan voor een leuke broek met print, maar ga voor een licht en los model. Zo voorkom je dat je broek gaat 'plakken' aan jouw billen. Combineer met een leuke zijde-top! Leuke wedges en een toffe hoed erbij, en dan mis je enkel nog een heerlijke cocktail en een tof magazine voor een geslaagde dag!

4. Een echte must have voor de zomer is de playsuit. En ook voor op het strand is dit een heerlijk item. Dit model, met kanten afwerking is prachtig. Te wit? Combineer het dan met kleurrijke accessoires, zoals een riem, een leuke ketting, een horloge, oorringen! Go wild! 

En dan hoeven we je vooral niet te vertellen dat je je op tijd moet laten insmeren? Door die knappe man naast je?

Liefs,

CLOSE-UP Evi 

Where to shop?

/ leuke sandaaltjes vind je hier

/ accessoires en horloges vind je hier

/ shortjes vind je hier

/ de maxidress shop je hier

/ de playsuit vind je hier

/ de leuke broek vind je hier